Soproni "sarisok" videó bemutatkozója

Akiket a sárkány szele megcsapott, Virgil és cimborái: www.sarkanyereszto.hu/files/Virgil.AVI

Akiknek sok sikert kívánunk!
Virgil, ha hosszabb kérdésetek, mesélnivalótok van, ide írhattok. Majd kaptok frappáns válaszokat tőlünk Smile

Hozzászólások

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

sari

Sziasztok!Köszönjük a bíztatást igen jólesik.Még az elején járunk de még egy év és szóba se állunk veletek.(ez a vicc helye)Tényleg jólesik ezt hallani mert elkél a segítő jobb.Egyébként van rengeteg ötletem a sarizáshoz de elöbb egy sari kell ami jó.Rendeltem is hirtelen felindulásbol és sok segítő javaslatokból kombinálva egy SZAMURÁJT!!!Bocsánat a SZAMURÁJT:Magát a szelekkel harcoló Sarikirályt.Majd élménybeszámolok a kalandokról ha megjön na meg persze ha ideenged a géphez,mert ha mejön :ÉN KIKÖLTÖZÖM A RÉTRE EGY HÉTRE ÉS ONNAN NÉZVE NÉZEK AZ ÉGRE AZ ÉGNEK IS A KÉKEBBIKÉRE MERT A SARI MÖGÖTT AZ ÉG IS KÉKEBB,SÁRKÁNYOZOM AMÍG CSAK ÉLEK.

Rét

Szia Virgil!

Gratula a Samurai-hoz, ez a második leggyorsabb sárkány amit reptettem valaha.

Jól látom, hogy nem fűvön, hanem valami "veteményszerüségen" reptettek?
Mifelénk is van sok ilyen placc, csak félek rámenni, mert attól tartok, hogy kárt teszek a vetésben. Vagy nem lesz tőle semmi baja?

A szél

A szél az oka,hogy akkor éppen arra álltunk mert erős vol és nem arra fújt amerre szokott.Van ott egy kis erdő is azt szoktuk szélcsillapítónak használni a sarik megkimélése érdekében.Egyébként az erdőcske másik oldalán sarizgatunk na az ott a rét.Most,hogy mondod a vetésnek gondolom nem tesz jót a rajta séta de abban az euforikus állapotban sajna nemis igen figyeltünk rá.Én végig az úton állva kormányoztam a sarit csak ez nem látszik mert épp filmeztem.

Hajrá Sopron!

Legyen üdvözölve a kis csapatotok és csak szaporodjatok, sokasodjatokCool! Szívesen vesszük az élménybeszámolókat, akár egyedül, akár csoportosan követitek el.

Üdv/Hatiti

LOL

Sziasztok! Tetszett a video! Eletszaga volt, es nem csak a "sarikrol" szolt! Drukkolok a soproni sarisoknak. Egy jotanacs csak, ne vegyetek a szivetekre: reptetes kozben nem kell a kezeket felfele tartani, sokkal kenyelmesebb - es trukktanulas szempontjabol celszerubb - a konyokotoket lenn tartani. Kb mint autovezetesnel. Hajra!

udv, FLAkiter