XXI. Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó 2011 június 11-12

Frissítve, azaz új infók: 2011.06.02.


Készülhetünk Pákozdra, jelentkezéseket a következő email címen várjuk az alábbi jelentkezési lap alapján, 2011 június 05-ig!
3s@sarkanyereszto.hu

Kérünk figyelmesen olvasd végig a jelentkezési lapot, mert sajnos a válság Pákozdi önkormányzat életébe is nehézséget okozott. Ezekkel a hozzájárulásokkal viszont segíteni tudunk a találkozó megrendezésében:
(A nevezési díj a tervek szerint a megnyitó napján 10 órától  a Művelődési Házban (jó lenne, ha mindenki megpróbálná itt megoldani), illetve fent a hegyen az Információs sátorban fizethető be, akkor átadják a parkolási kártyát és a június 12-i vacsorajegyet is. Kérjük, ha számlát szeretne valaki akkor jelezze a kiállítással kapcsolatos adatokat: a vevő neve/címe, illetve hány főre kérik kiállítani)


 

Tervezett programok:

Teljes Programplakát itt.

Dugó leverő verseny:
Földre helyezett üveg tetejére rakunk egy dugót és ezt kell leverni sárkánnyal időre úgy, hogy az üveg nem borulhat fel. Pici szabályok a helyszínen. Megrendezése Vasárnapra tervezve széltől függően. Nevezés a helyszinen.
 
Kati Kupa:
Megemlékezni Kati Mamáról, aki szívvel-lélekkel épített sárkányokat gyerekekkel-gyerekeknek (és felnőttekkel-felnőtteknek).
Minél több olyan gyerek és felnőtt legyen, akik azzal büszkélkedhetnek, hogy saját építésű sárkányuk van, és ráadásul repül is.
Nevezési feltételekről itt: http://oregmiki.fw.hu/

Játszóház, Gyerek foglalkozások

Térkép az eregetőhelyről

Még egy fontos dolog hogy ettől az évtől Andaházy Laci átadta az eddigi ráháruló szervezési részét a 3S Sárkányeresztő Baráti Társaságnak, Ezen belül Osisneg Ferencnek (OFeri) és Samu Györgynek (Samu) akikhez még sokan csatlakoznak munkájukkal a Baráti Társaságból.
3S Sárkányeresztő Baráti Társaság a Pákozdi Önkormányzattal közösen  szeretne olyan eredményes közös szervezési munkát folytatni, mint amit Andaházy Lászlóval 20 év alatt végrehajtottak.

Hozzászólások

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Képek