KI KICSODA

Sárkányeresztők fotói névvel.

Legyél TE is itt. Ha szerepelni szeretnél a listán, küldj egy képet és rövid szöveget magadról a 3s@sarkanyereszto.hu címre.

Azzal a szándékkal indítottuk a rovatot, hogy az embert mutassuk be. Ha szembe jön veled a réten kezében sárkánnyal, vagy olvasod hozzászólását a listán, fórumon, chat-en tud hova kötni. Minden egyebet bemutatnak a weblapok, képtárak, reklámok.


OFeri - SamuStubi - Öreg Miki - Kati Mama - Kaposvári Zoltán - Szabó Anita - Üvöltőszél - ÖcsiChef - Buzás István - GtCat - Szabó András - Kardos Anna - Kardos Zoltán - Kövessi Zsolt - Marcsi és KZoli - Hatiti - Gatbela - TRobi - Virgil - Bona - HeroZero - spuri - Horatio - Mimi és Cosmo - Priskin István - Tacsa - Hornyák Gyula - Gabi és Tuareg - Gigant- Aco - Góliát- Vegcsa- k@tilla - Szalay Imre - Majka - Orb - Zmagdi - Stibi - Kádár Tamás - Völgyi Miklós - Humanual


Sziasztok! Osisneg Ferenc vagyok, 1992-ben kezdtem a sárkányokra figyelni, ekkor vettem az első kétzsinóros sárkányomat egy élelmiszer boltban. Intenzíven 2004-óta sárkányozom egy, két és négy zsinóros sárkányokkal, paplanernyővel, de inkább a trükk sárkányozás ami mostanában leköt.
Email cím: OFeri@freemail.hu , oferi@sarkanyereszto.hu
Képtáram: http://kep.tar.hu/oferi
3S Sárkányeresztő Baráti társaság http://www.sarkanyereszto.hu

OFeri Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra


Hali! Samu György a becsületes nevem, a sárkányeregetéssel 2003-körül kezdtem foglalkozni, mostanság teljesen a trükk sárkányozás rabjává váltam. amikor csak lehet és időm engedi teregetek, bocsi EREGETEK!
Elérhetőségeim: samu@sarkanyereszto.hu, Mob.: +36-209359242
Képtáram: http://indafoto.hu/samugyuri (új) http://kep.tar.hu/samusarkany (régi)
Videóim :http://www.indavideo.hu/my_videos
3S Sárkányeresztő Baráti társaság http://www.sarkanyereszto.hu
06-20-9359242

Samu Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Hello! Stuber Zoltán vagyok,  2003-ban ismerkedtem meg a komolyabban a sárkányozással. Eleinte magam varrt eszközökket eregettem. Sajnos egyre kevesebb időm van a készítésre. Most főleg a kétzsinóros trükk sárkányok irányítása köt le a legjobban...
E-mail cím: stubi@freemail.hu

Stubi Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Öreg Miki Budapest

Üdvözlök minden kedves látogatót. Nevem Szatai Miklós, itt a netten „Öreg Miki”. 56 évesen Budapesten-Újpesten élek. Még 1984-’85-ben kezdtem sárkányozni, az akkor alakult „MSK” a Magyar Sárkányeresztők Klubjában. Magam inkább hagyományos sárkányok híve vagyok, de persze van modern két és négyzsinóros sárkányom is. Nagyon szeretek gyerekekkel sárkányt építeni. Nálunk az egész nagy Szatai família sárkányozik.
Weblapjaim: http://oregmiki.fw.hu , http://gportal.hu/portal/szatmik/, http://albatroszklub.fw.hu bár ez utóbbi stagnál.
Képtár: http://kep.tar.hu/oregmiki
E-mail címem: oregmiki@freemail.hu

Öreg Miki Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Kati Mama Üdv! Szatainé, Katalin vagyok. Több becenevem is van. Úgymint: Kati Mama, Miki Mama. Ez utóbbit az osztrák barátaink adták nekem, mert ezt könnyebb volt megjegyezni férjem Miki neve után. Mikivel együtt kezdtem én is a sárkányok eregetését. Építeni ugyan csak a gyerekekkel szoktam, de eregetni, úgy a hagyományos, mint a két zsinóros sárkányokat szeretem.
E-mail címem: szatai.kati@freemail.hu

Kati Mama Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Kaposvári Zoltán Budapest Sziasztok! Kaposvári Zoltán, budapesti lakos vagyok. 1997 óta sárkányozom. 1998-ban alakitottuk meg társammal az Assymetriq KiterTeam Sárkányeresztő Klubot. Azóta én vezetem a csapatot. Sárkányeresztésben eleinte a vontatás (buggy) érdekelt, majd a trükk és az indoor. Jelenleg egy friss csapat, a YoCore HQ Team tagjaként a páros reptetés foglalkoztat. Most, hogy látom a 3S csapat trükközéseit, ismét kedvet kaptam ehhez is.
Klub: Assymetriq Kiter Team Sárkányeresztő Klub Csapat: YoCore HQ Team Honlapunk: www.kitesport.hu (szeptembertöl ismét aktiv), www.assym.fw.hu. Email: aktsarkany@freemail.hu

Kaposvári Zoltán Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Szabó Anita Budapest Sziasztok! Szabó Anita, budapesti lakos vagyok. Barátom ismertetett meg a sárkányozással. Csapatreptetés, kis buggyzás, egyzsinóros sárkányok eresztése. Ezek foglalkoztatnak. 2000-től sárkányozok.

Szabó Anita Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Üvöltőszél Szeged Üvd! Blaskó Isván / Üvöltőszél / vagyok, Szegeden élek és töltöm a napjaim nagy részét 2005 óta Yo-Yo-zom amatőr szinten és ebben az évben sodort magával ez az őrület is amit sárkányeregetésnek hívnak. Idén nyáron vásároltam meg az első és remélem nem utolsó trükksárkányomat egy  Bebopot, de mostanában a traktor sárkányokhoz kicsit közelebb kerültem és mostan ősszel nekifogtam egy NPW 3,1 m2-es gép saját kezű megvarrásához, de fáj a szívem egy nagyon jó paplan sárkányra. Remélem hogy még az idei évben hason végigszánkázhatok a hóval fedett Szegedi Repülőtéren a saját készítésű traktorommal.  E-mail: hanemmost@freemail.hu

Üvöltőszél Szeged

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

ÖcsiChef Sziasztok!Molnár Zoltán Gábor vagyok alias ÖcsiChef.Már jó ideje érdeklődöm a sárkányeregetés világa iránt de kb. 1.5 éve egy huzamosabb tengerparti tartózkodásom során teljesen beleszerelmesedtem ebbe a csodába ami nem múlandó!A trükk sárkányozásért vagyok teljesen oda de minden érdekel,szeretnék minél több irányt kipróbálni!
cím:bojika@chello.hu v. bojbi@freemail.hu

ÖcsiChef Dunaújváros

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Buzás István Buzás István vagyok (1972). Sziasztok! Egerbe jártam főiskolára, ott szerettem meg a sárkányozást. Magyar István tanáromtól tanultam el a fortélyokat. Ő annyira szerette a hobbyját, hogy tantárgyat kreált belőle, azóta is fél éves tantárgyként indítja az iskola, térépítés, tér alkotás néven. Azóta is sárkányozom, bár most már nem építettem évek óta. Most tervezem, hogy készítek újra saját építésű sárkányt, saját terv alapján. Egyszer még balesetem is volt egy húzóernyővel ami a lábamnál fogva húzott egy jó ideig, ekkor kaptam a: Szegényisván - becenevet. E-mail: ind@mail.tvnet.hu

Buzás István Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

GtCat Hello Mindenki! Nevem: Gottfried Tibor. Egyik hobbim a sárkányépítés. Nem olyan régen, kb. 40 éve kezdtem reptetni. Mindent kedvelek, amely úgy működik, hogy természeti energiákat hasznosít.
Honlapom a http://www.gtcat.extra.hu/ címen található. Építési leírások, meg ilyenek...

GtCat Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Szabó András

Sziasztok! Szabó András vagyok. 2005 nyarán szereztem be az első sárkányomat. Kezdetben a vontató sárkányok érdekeltek de mostanra a trükk-sárkányozásba is beleszerettem. Csak javasolni tudom mindenkinek ezt a kellemes szabadidő sportot. A jó társaság, a szél, a frisslevegő garantálja a jó hangulatot. szabo.andras@mvh.gov.hu

Szabó András Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Kardos Anna, Kardos Zoltán Szőlősgyörök Helló! Kardos Zoltán (47) és lányom Kardos Anna (14) Szőlősgyörökön lakunk ( Balatonboglártól 10 km). 2005 nyarán vettük meg első kétzsinóros sárkányainkat a Paco Modell boltban. Azóta, ha csak az időnk és a szél engedi, legalább egy egyzsinóros felküldünk, de főleg a trükksárkányok érdekelnek mindkettőnket. Jelenleg leginkább egy Bebop és egy Yukon sárkánnyal ijesztgetjük az arra sétálókat a balatonboglári Platán strandon. email.:kardosur@freemail.hu

Kardos Anna, Kardos Zoltán Szőlősgyörök

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Kövessi Zsolt Budapest Üdv! Kövessi Zsolt vagyok, nyugalmazott nyelvtanár; Édesapánktól tanultam a sárkányépítést (hexagon) kis kölyök koromban, sajnos az elvégzett tanfolyamról papírt (értsd: diplomát) nem adott. A varrás tudományát Großmutter-től tanultam, neki köszönhetem, hogy flowform-ot tudok készíteni. A képen éppen egy "newspaper flowform-" (újságpapír szárnyszelvény)-sárkányt eresztek Pilisborosjenő határában.
URL címem: http://kovessiz.atw.hu/index.html ahol origami bemutatóm is van, egy jóga link - de nem linkek, tök jó fej a kapitány -, meg csodálatos site-okra vezető ESL link. mail: kovessiz@t-online.hu

Kövessi Zsolt Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Kovács Mária (Marcsi) és Kiss Zoltán (kzoli) Budapest   Sziasztok! Kovács Mária (Marcsi) és Kiss Zoltán (kzoli) vagyunk, Budapesten élünk. 2005 első felében vettük meg első trükksárkányunkat, amihez az év folyamán begyűjtöttünk még pár darabot. Amikor időnk és az időjárás engedi, megyünk reptetni.
Sárkányos képeinket és videóinkat a http://kz.scirocco.hu/sarkany oldalon tudjátok megnézni, levelet pedig a kz@kz.scirocco.hu címre írhattok.

Marcsi és KZoli Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Csiszér Miklós Budapest turtle

Üdv! Csiszér Miklós vagyok de a fórumon és egyéb helyeken leginkább "turtle" néven találhattok rám. A múlt tavasszal Pákozdon találkoztam először a sárkányok ama fantasztikus sokféleségével, ami messze felülmúlta gyermekkori emlékeimet  és persze rögtön beléjük szerettem. Azóta már sikerült beszereznem egy-két jószágot és persze építettünk is. Amik leginkább lenyűgöznek azok a trükksárkányok (és irányítóik ügyessége).
Ha a szélviszonyok és időm engedi akkor futás a mezőre reptetni. Tegyétek ti is!
Emil: freeturtle@freemail.hu

turtle Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Hatiti Szentendre

Sziasztok! Hatiti vagyok, azaz Hatvani István. 2006 szeptembere óta sárkányozom, különösen a trükközés és a bogozás (2006-os OSOW egyéni bajnok!) köt le. Előtte sok mindent csináltam: kajakoztam, atlétizáltam, kézilabdáztam, horgásztam, most inkább reggelente úszni járok. zeretem a természetjárást, fotózást. Van egy bernipásztor kutyánk, akivel sokat kirándulunk.
Indítottam egy blogot a Sárkányeresztőn, ott megtaláltok vagy az e-mail címemen:
  i.hatvani@freemail.hu

Hatiti Szentendre

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Gátfalvi Béla Budapest

Sziasztok! Polgári nevem Gátfalvi Béla. 1967-ben láttam meg a világot! Nemrég, ismerkedtem meg azzal, amit ti már magatokon viseltek! A sárkányusz eregetusz fertőzés jelenségét a nyáron észleltem magamon először. Sokáig immunrendszeremnek köszönhetően próbáltam ellene küzdeni de ma már tudom, hiába! Órákra elkábitott a levegőben szárnyaló müanyag látványa. Éreztem, kedves kis családommal együtt a fertőzöttek táborába kerültünk! Minden egyes pillanatban a tökéletes reptetés és a tökéletes sárkány körül jár, bár tudom, ettől még messze járok! "Elöző" életemben észre sem vettem h vannak szélmentes napok ebben a városban! Ezért ha tehetem igyekszem a lehetőségekhez képest mindig széllel, háttal állni és elképzelni "mi történne"?
Jó szelet!!!   gat.bela@freemail.hu

Gátfalvi Béla Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Tamás Róbert

Sziasztok Én Tamás Róbert vagyok (73-as születésű). A családomat 2006 év elején fertőzte meg a sárkányozás. Nekem kiskoromba volt egy fa vázas egyszerű kis sárkány, (nem is tartott sokáig) aztán hosszú ideig nem is foglalkoztam a dologgal, mígnem idén Belgiumba jártam a nejemmel és a srácoknak néztünk egy játékboltban ajándékot és egyszercsak megláttam a sárkányokat. Röktön előjöttek az emlékek és hoztunk is mindjárt 3db kis sárkányt. Azóta lett a hobbink a sárkányozás. Idén először voltunk Pákozdon, Matyiföldön (de nem utóljára), sok barátra leltünk és már egy pár sárkányt is beszereztünk. Ma már van egy HQ Beepop, HQ Phoenix, Eolo-PERCEPTION, Prism Mirage, egyzsinóros deltoid stb. Manapság a trükkök begyakorlása ami leköt és a fiaimmal való gyakorlás. A nagyobbik fiamat azonnal rabul ejtette a sárkányozás, olyannyira hogy ma már jobban megy neki a trükközés mint nekem pedig még csak 9 éves. Jövőre ha összejön el szeretnénk jutni a családommal PANDOF-ba is.
Üdv mindenkinek és JÓ SZELET.  
Cégem:www.tamasbt.hu  E-mail: tamasbt@tamasbt.hu

TRobi Bonyhád

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Vigóczki Attila

Sziasztok. Vigóczki Attila vagyok alias Virgil!2006 őszén kaptam egy saritami felkorbácsolta a figyelmemet a sárkányok iránt.Sopron mellett lakom Hegykőn. Nagyon megtetszet a trükk sárkányozás amit itt láttam elösször.Nagyon kezdő vagyok még de szeretnék mélyrehatobban foglalkozni a trükk sarival.Szeretem a természetet az állatokat ezért közel áll hozzám a kutyám és mostmár a sarim is.
Nagyon maximalista vagyok ugyhogy addig amig teljesen megnem fejtem a trükk sárkányok lelkivilágát más sárkányra ráse akarok nézni! Kivétel a feleségem.
E-mail cimem: virgilattila@freemail.hu

Virgil!2006 Hegykő

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Bóna István

Sziasztok!
Bóna István vagyok, 2007 tavasza óta eregetek aktívan sárkányt. A gyári Decathlonos sárkányomra kicsit ráúnva kezdtem foglalkozni a sárkánykészítéssel, eddig három darabot készítettem. Mindegyik kétzsinoros, a képen a legnagyobb, 4 méter 4 cm átmérőjű látható. Kivétel nélkül fóliából készülnek, melyeket tűzőgéppel illesztek és favázasak. Az élmény magával ragadó. Pestszentlőrincen, valamint a Hármashatárhegyen eregetünk baráti körben. Mindig új dolgokon agyalunk. Nem sokára kereke lesz a sárkányunknak, elősegítve a komplett landolást. E-mail: istvan.bona@freemail.hu  Jó szelet!

Bóna István Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Üdv! Nagy Balázs vagyok Hajmáskérröl. A HeroZero nevet használom a  fórumokon.
2007 tavaszán ismertem meg a kétzsinórosok világát, ami rögtön  lenyügözött.
Azóta jónéhány sárkányt begyüjtöttem és amikor csak lehet, már megyek  is reptetni.
Igyekszem minél több sárkányos eseményen részt venni és minél több  trükköt megtanulni.

E-mail: havanna@freemail.hu

HeroZero Hajmáskér

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

spuri budapest

Üdv,
R. Gábor vagyok, 2003-ban fertőződtem meg, a tünetek egy ideig elviselhetőek voltak majd egy pákozdi hétvége után kialakult a teljes függőség. :) Beufort addict lettem. Egy zsinórral kezdődött, majd egy leheletnyi trükk, jelenleg többnyire paplanernyővel küzdök, de az egyzsinóros vontatás, emelés is foglakoztat ill újra kacsintgatok a trükk felé is.  www.powerkites.hu    spuri@powerkites.hu

spuri - budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Horatio

Sziasztok!
Böszörményi-Kovács Gábor vagyok (Horatio), fotó-színkorrektorként és webdesignerként dolgozom egy grafikai studióban.
2003 telén épp esti műszakban dolgoztam és unalmamban a neten szörföztem, amikor egy angol srác sárkányos videoira találtam.
Valahogy megváltozott a sárkányeregetésről alkotott elképzelésem. Elhatároztam hogy megtanulom a sárkányeregetésnek ezt a freestyle fajtáját.Sajnos akkor még nem lehetett igazán jó trükksárkányokat kapni az országban. Andy Wardley volt az akit a videokon láttam és az ő és Tim Benson által fejlsztett Gamini kite. Szerencsémre sikerült szereznem egyet ebből a csodából.
Tudásommal szeretném erősíteni a már így is erős itthoni csapatot.
Elérhetőségek: horatio@inbox.com     www.aviators.cwi.hu

Horatio - Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Mimi-cosmo

Sziasztok :-)

Lakatos Emília ( Mimi ) és Sándor Miklós ( Cosmo ) vagyunk Budakalászról.

Egy sportboltban járva, 2007 nyarán akadt meg a szemünk a sárkányokon, mindjárt vetünk is két Wing -145-öst. A kezdeti próbálkozásokon felbuzdulva kutatni kezdtünk a neten, nagyon látványos felvételeket láttunk, és elbűvölt minket a reptetés. Találkoztunk néhány segítőkész, kellőképpen megfertőzött emberrel, akik szívesen a szárnyaik alá vettek. Amint időnk engedi, megyünk a szabadba, és próbálkozunk, általában Budakalászon, Dunakeszin és Mátyásföldön láthattok minket. Szívesen megyünk találkozókra, keressük a lehetőségeket és a sárkányszelídítés további fortélyait.

Térképünk                Képtárunk                Videónk

Elérhetőségeink email: emike@kalasznet.hu  /  cosmo@kalasznet.hu

Mimi & Cosmo

Mimi és Cosmo - Budakalász

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

prisoft

Sziasztok! Priskin István vagyok, Békéscsabán élek.
Gyerekkoromban Édesapám tanított meg a sárkányépítésre és szerettette meg velem a sárkányeregetést. Akkoriban a nádból és selyempapírból épített hatszögletű sárkányunk különlegességnek számított a többi srác klasszikus deltoid sárkánya között. Azóta jópár év eltelt (1969-ben születtem), de ha csak tehetjük most is mindig kilátogatunk a csabai reptérre a sárkányépítő és eregető családi napra.
A trükksárkányozással először 2006. őszén találkoztam, amikor az egyik multi áruházban kiszúrta a szememet egy piros-sárga kétzsinóros. Elég nagy szél kell hozzá, de én irányítom! Röviddel ezután egy kicsit nagyobb méretű is megjelent ugyanabban az üzletben, persze ez is kellett nekem.
Az újabb fejezet 2007. év pünkösdjén kezdődött amikor előre megfontolt szándékkal ellátogattam a Pákozdi Sárkányeresztő Találkozóra. Itt fertőződtem meg végérvényesen. Röviddel a találkozó után megvettem első és ezidáig egyetlen komolyabb sárkányomat: az Eolo Tango-t. Ettől kezdve folyamatos olvasója, résztvevője vagyok a 3S honlapnak. Mániákusan gyűjtögetem a videókat, leírásokat, kórosan lesem a fák leveleit és még a benzinkutak mellett is úgy haladok el, hogy a zászlókat fürkészem.

prisoft - Békéscsaba

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Tacsa
Sziasztok! Becsületes nevem Bodnár István, (röviden csak Tacsa)
2007. júniusában megláttam egy Wing145 névre keresztelt 2,990 Ft-os kicsike sárkányt, majd zacskón ragadtam (gondolván ennél több pénzt is kidobtam már) és irány a kassza! Hónom alá csaptam a sárkány bébit és szaladtam vele a reptérre. Szuper jó szelem volt, gyorsan összeraktam, meghúztam...és felemelkedett! Amilyen szépen felment, kétszer olyan gyorsan csapódott a földbe, és akkor még nem tudtam, hogy a 6-os Metrót kezdem építeni Gödöllőn! A kudarcok után persze jöttek a repülési élmények, mozogtam, levegőn is voltam, egyszóval gyorsan megszerettem ezt a sportot!
Elmondhatom, hogy azóta egy vidám, segítőkész sport-sárkányos baráti közösség (kiscsalád) tagja lettem. Szivesen tanulok és tanítok új trükköket, igazi élményt jelentenek a közös reptetések, és a közös sárkányos programok, találkozók.
"Azóta, ha csak tehetem, a fák tetejét kémlelem és rögtön a reptérre tévedek!
Sárkányaim: Wing145, Wing195, Wing 217, EOLO-Neox
Elérhetőségeim: Mail: tacsago@freemail.hu Mob.: +36-20/545-9294

 

Tacsa - Budapest

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Hornyák Gyula

Sziasztok ! Hornyák Gyula vagyok alias yusekov, abszolute amatőr és abszolute lelkes, némi időhiánnyal vegyítve.
Életemben először isten tudja már mikor kerültem szembe az első sárkánnyal, eléggé fiatal voltam még és abból az időből kissé hiányos a memóriám...
Komolyabban pár éve foglalkozom eregetéssel. de egyenlőre kezdő szinten. Egy kedves Örkényi uriembertől szereztem be az első komolyabb Conyne sárkányomat, ez úton is üdvözlöm ! Azonnal beleszerettem és azóta is imádom. ( mármint a sárkányt amit
vettem..... ) Leginkább a kétzsinóros trükksárkányok érdekelnek, de készülök egy hagyományos favázas sárkány barkácsolására is csak az öröm kedvéért. Egyszer egy kedves barátom megkérdezte hogy " Te, mi a nyavaját lehet ezen élvezni ? " Nem sokkal utánna lementünk Balatonra, és amikor a strandon voltunk, becsaltam a térdig érő vízbe és kezébe nyomtam az egyik sárkányt.
Kb 5 perc múlva jött is a válasz: " Gyulaaa, ez álati jó muri !!! " Mindenkit csak bátorítanék az eregetésre, jó alkalom arra hogy kimozduljunk egyedül, családdal és kikapcsolódjunk valamint kedves emberekkel ismerkedjünk össze !
Ez úton is üdvözlet mindenkinek aki elolvasta ezt a sok zagyvaságot amit
összehodtam
email: yusekov@yahoo.com

Hornyák Gyula

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Gabi és Tuareg

Sziasztok! Kadókné Gallasz Gabriella (Gabi) és Kadók Béla (Tuareg) a becsületes nevünk. 2006 novemberében vettük az első sárkányunkat egy Wing 195-öst ezzel keztük.  Azóta már többet is beszereztünk mint mindenki más.
Mindenkinek jó szelet.

Elérhetősé: kadokb@freestart.hu

Képtár: www.freestart.hu/album/tuareg


Gabi és Tuareg

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Gigant

Mihálka Krisztián vagyok (Gigant) 1979-óta élek Lajosmizsén. A
sárkányozás régóta érdekel de csak egy-két éve űzöm fanatikusan.
Persze amikor a szél és az időm engedi.Van egy kisköltségű
(trükksárkányom)egy kis paplan sárkányom és a főő egy NPW5 4.8 m2-es
vontató sárkány.
A vontató sárkányok érdekelnek a legjobban. Majd ha azt kiéltem akkor
lehet áttérek a trükksarikra.
Ha Lajosmizsén jártok és fúj a szél gyertek és reptessünk együtt.

kapcs.: mkrisztian@icedsl.hu


Örökké nem eshet !!!
http://mcgigant.extra.hu


Gigant

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Aco

Szevasztok.Sándor Róbert vagyok -Aco -(Ácó).1976-ban születtem.A sárkányozás rabja lettem
2007 nyár elején és azóta is aktívan (ha van időm) üzöm és gyakorlom a trükköket.Szegeden
lakom, sajnos még nem találkoztam Szegedi sárkányosokkal de ha erre jártok keressetek meg
és eregessünk együtt.E-mail- rotino@t-online.hu       Tel.:30-5037231


Aco

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Goliát

Hello mindenki !
A nevem Kuncz Péter (Góliát) 1982-ben születtem Budapesten.
Veresegyházán lakom 3 honapja kezdtem sárkányozni. Általában MFRT-n nyomulok ;) aki oda jár, az tudja.
Ami engem nagyon érdekel azok a szaltósárkányok. Elöszer azokat írom, amiket boltban vettem!
Sárkányaim:  Wing 145, Wing 195, Prism Zephyr , HQ Symphony 1,2
Most azokat, amiket én készítettem :
Revolution Omega
Nano (ez nem vicc tényleg csináltam)
Öregmikitöl kapott sárkány (nagyon szeretem)
Elérhetőségeim: goliat1982@hotmail.com
Tel. 06-30-398-02-09
Góliát

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

vegcsa

Sziasztok!
Végvári Csaba vagyok. Fórumokon és a neten vegcsa néven futok. Kecskeméten élek és reptetek. 2005-ben hirtelen felindulásból egy Beboppal kezdtem el sárkányozni. Már az elején is a trükközés érdekelt. Azóta szegényt már széthajtottam és egy Overrel tanulgatok. Mostanra már ő is kivan egy cseppet...Elég sokat reptetek, hétvégén szinte mindig vagyok kint valamennyit, nomeg hétközben is egy keveset. Ha bárki erre jár dobjon egy mailt, mert borzasztóan sok időm van és közösen reptetni azért mégiscsak más élmény :-)).

Email: vegcsa@gmail.com


Vegcsa

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

k@tilla

Sziasztok!
Kauker Attila (k@tilla) vagyok. (41) A fertőzés még korai stádiumában, hiszen csak ez évben (2008) egy enyhe februári napon kaptam el egy szép délutánon. Az útszélén eregetett egy srác (sajna nevét elfelejtettem) és rövid beszélgetés után már úgy tértem haza, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom. Weblapkészítés munkám egész nap a számítógép elé kényszerít, ezért is nagyszerű ez a dolog mert végre felemelem a hátsómat!! Csak mostanra már az lett a dologból, hogy a nem akarok a PC elé ülni hanem állandóan a fák tetejét lesem és ……
Sajnos az elmúlt 3 hónap alatt rá kellett jönnöm, hogy ennyi szélcsendes nap még soha nem volt az életben!!!
A kezdeti nehézségeken hamar átestem, mostanra már biztos kézzel vezetem sárkányaimat. De tanulni vágyom!! Minden fortély, trükk, jó tanács érdekel!! Balatonfüred és környékén reptetek, sajna egyedül, mert nem tudok a közelben senki „sorstársról”!
Jó szelet mindenkinek!
E-mail: kattila [kukac] balatonfured.com


k@tilla

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

 

Imi

Sziasztok, Szalay Imre vagyok, a barátaim Iminek szólítanak. A sárkányozás mint meghatározó élmény a gyerekkoromból sajnos kimaradt. Néhány éve a gyerekeimmel készítettünk papírsárkányokat, szüli napi bulira. Nagy élmény volt mindenkinek! Azóta folyamatosan foglalkoztat a dolog és a hatszögletű papírsárkánytól lassacskán eljutottam  a trükk sárkányokig. Legtöbbször egyedül  néha a gyerekeimmel eregetek mert őket is magával ragadta  a két zsinór rángatásának az élménye. A Balatontól nem messze, Cserszegtomajon lesem a fák ágait, hogy mikor jó a szél egy kis sárkányozáshoz. E-mail címem: szemeskalyha@freemail.hu
Szalay Imre

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Majka

Csumi, sziasztok! Gergely Imre (1989) vagyok. 2008 nNyarán ismerkedtem meg a trükk sárkányozással, mivel a Dunakeszi repülőtér közelében lakom. Sűrűn kerékpároztam arra és ott figyeltem fel a sárkányt eregetőkre.
Augusztusba meg vettem első sárkányomat (Wing -195c) Találkoztam segítőkész profi sárkányosokkal, akik segítettek a kezdeti nehézségekben. Szívesen tanulok a nagyoktól, persze én is szívesen segítek másoknak.  Amint a szél, és az időm engedi,
Dunakeszin, a repülőtéren vagyok! Ha erre jártok, keressetek meg és eregessünk együtt.
Elérhetőségem.: emmerico@t-online.hu
Honlapom.: www.kites.cwi.hu
Képtáram: www.kites.cwi.hu/galeria
Videóim: www.kites.cwi.hu/video
Majka Dunakeszi

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Orb

Sziasztok! Halász Tibor (Orb) vagyok Egerből. 2009. év elején vettem viccből egy 1 EUR-s 1 zsinóros sárkányt. Amikor először felröppent az egekig éreztem, hogy nekem ez kell. Majd néhány trükk videó lenyűgöző látványa teljesen bizonyossá tett arról, hogy a sárkány eregetést nekem találták ki. Ezután fülig érő szájjal a szelek szárnyára eresztettem egy Wing145-öt, a kis Darazsamat. Jelenleg egy Eolo Neox hű társaként járom az Eger környéki széllel-bélelt mezőket, jobbnál jobb szeleket keresve.

E-mail címem: orb@leveles.hu, info@kreativpuzzle.hu

Halász Tibor (Orb) Eger

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

ZMagdi

Sziasztok! Zelenka Magdolna vagyok - bár nem látszik rajtam -, de újszülött az "eregetős" témában. 2008-ban találkoztam először a sárkányozással, de a nagy elszántság, hogy vásároljak is, 2009-ben tört rám. Vásároltam már zúzni-való sárkányt, repülésre alkalmatlan sárkányt, míg végre megvettem a "kis Édest". Sőt, új szerzeményem a Ninjám, kiválóan repül 0 szélben.
Amikor csak lehet és időm engedi eregetek. Gyakran egyedül, néha csatlakozni tudok a sárkányos társasághoz.


E-mail: ilink@freemail.hu, zmagdika@gmail.com
Zmagdi

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Stibi

Sziasztok!
Sóti Tibor  (Stibi) vagyok.  1965 –ben születtem. Gyerekkoromban Édesapámmal minden kirándulásra vittünk egy saját készítésű sárkányt. Sok-sok év után kaptam egy német ismerősömtől egy speed sárkányt, amit képtelen volt használni. Azt hitte, hogy rossz, pedig csak megfelelő szél kellett hozzá. Innentől kezdtem el komolyabban foglalkozni a sárkányokkal. Varrtam néhány egyzsinórost és próbálkoztam revo –val is. Minden évben elmegyünk Pákozdra a családdal és évről –évre több barátot hívok el erre a rendezvényre.
Üdv Stibi


E-mail:stibi65@gmail.com


Stibi

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

Kádár Tamás

Sziasztok

Kádár Tamás vagyok, nagyon szeretek sárkányozni.A képen én vagyok  a kezemben a sárkányommal, a napszéllel.
Ez az első saját sárkányom, amikor először megvettem nagyon örültem neki, és elhatároztam hogy adok neki nevet.
A szárny fesztávja 173 cm, nem trükksárkány, de én szeretem röptetni.
A sárkányos találkozókra igyekszem mindig elmenni (főleg az OSOW-ra), mert ha például csoportkép készül akkor legalább elmondhatom magamról hogy ott voltam, sárkányoztam, találkoztam emberekkel akiknek a szél és a sárkányozás a szenvedélye ugyanúgy mint nekem.
Addig is jó szelet mindenkinek.

A szélerő legyen mindannyiunkkal.


Kádár Tamás

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

kissos

Sziasztok!
Völgyi Miklós nevet kaptam rajongva szeretett néhai Szüleimtől, mókás Barátaimtól pedig a Kis Sós becenevet; tudvalevőleg ugyanis, hogy legjobb gyerekkori barátom pedig a Nagy Sós alias névre hallgat ... mit az "közismert". Az idők multával kedvenc szabadidősportom az íjászat lett, amit közel szélcsendes időben remekül lehet űzni. Node ha erős szél fúj ... ... ... a válaszomat már sejthetitek.
Leggyakrabban a mátyásföldi reptéren fordulok meg meglepő időszakokban, többnyire akkor, amikor a www.idokep.hu "ide irányít" kis okkersárga R.Twingo-mmal. Azért néha Pesthidegkúton a reptér környékén és a Kopaszi gáton is fellelhettek. Trükköztem azonban az éjszakai kivilágítás melletti Hősök terén is, télen a Duna mellett, a majdnem vízszintesen szálló hópelyhek között is. Szándékom ellenére landoltam már vicsorgó ebekkel védett magánterületen, a Duna vizén - csőrük alatt némi közönnyel, és - mélabúsan ringatódzó sirályok között. Legnagyobb és legfrissebb élményem azonban a norvégiai fellépéseken járó Kalevela Kórus kísérőtagjaként ért, amikoris környezetem némi meglepetésére egy zsebsárkánnyal alakítottam át Oslo-ban az Operaház tetejéről az amúgy igen impozáns épület látványát, ... egy kis időre. Úgy tűnt másoknak is tetszett, nekem nemkülönben. ... Szóval el-, és néha köztetek vagyok, itt mindig jól éreztem magam.
Üdv,
Völgyi Miklós, a. Kis Sós, az internet karakterkezelési anomáliáinak kedvéért néha még: KisSós, KisSos, kissos, stb. ... 

tel.: +36(20)428-9890
mvolgyi@yahoo.com

Völgyi Miklós

Vissza a listára     Vissza az előző lapra

 

Humanual

Sziasztok!

Engem 2010 elején kapott el a gépszíj, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve tippet adtam anyukámnak, hogy milyen jó lenne a gyereknek egy sárkány. Persze a sárkány nálam kötött ki… Aztán elhatároztam, hogy nézek egy kicsit komolyabb dolgot magamnak, és akkor találtam rá a Rev-re. Egyből szerelem, másnap vásárlás… Azóta a szelet vizslatom, ha pedig időm engedi, akkor hussss. Humanual név alatt futok itt-ott…
Mail: humanual@hdsnet.hu
Skype: humanual2000


Humanual (Erdei Zsolt)

Vissza a listára     Vissza az előző lapra