Sea Devil

Már megint, vagy még mindig: Sea Devil.
De ez most a standard. Végre ezt is kipróbálhattam!

Amik  a kisszeles változat reptetése utáni megfigyeléseimből kimaradtak:
azonnal és gyorsan vissza a kezembe a Neoxot! mert az UL változat tényleg megcsinál mindent, de öt perc után levegőért kapkodtam és egy hétig izomlázam volt. Szép, nagy öles mozdulatok kellenek a trükkökhöz (ellentétben a Neox-al: csuklóból, lazán ((igaz nem egyforma szélben repültem velük)))

Vissza a standardhoz. Ennek már kell a szél! Szombaton volt is belőle, változó. És ez most szerencse volt: 2 - 5 Bft között változott az erőssége, így egy széles tartományban próbálgathattam a gépezetet.
Ennek is a kantárját kellett először "belőni", összepasszítani, hogy legalább egyformák legyenek. Aztán a kezemhez állítani. A súlyzással már nem volt időm foglalkozni, repülni kellett. 
Kellett, mert a jószágnak nagyon "mehetnékje" volt! Ki volt éhezve a repülésre és élvezte a szelet! 
Nem semmi! Ez valami! 
Neoxos mozdulataimra kiválóan reagált: csuklóból jöttek a trükkök.
Rögtön elsőre cascad. Szépen ember magasságban. Sőt lejjebb is, majd visszakúsztatva.
Flic-flac, ezzel is egészen földig (itt beugrott egy mondat egy eladó sárkány kipróbálásával kapcsolatban: csőtörés azonnali vételt jelent (-: )
Backspin jobbról-ballról. No itt kibukott még egy kantár hiba. 
Yoyo előlről, hátulról, 540 stb. 
A jacob létrája egészen lent, hogy a sárkány hátát csiklandozza a fű....

A benyomásaim erről a gépről: A komfort szele 2- 2,5 Bft közt van (nekem itt ment a legjobban a trükk). Ez már majdnem egy tökéletes szerkezet, ami mindent meg tud csinálni. Lehet tőle tanulni, de igényli a biztos kezet (ha "téved" kisegíti a reptetőt).
Nagy élmény vele repülni!

a vetítés nagyobb méretben