Reptér

Paintingthesky

Paintingthesky - fessünk az égre sárkányainkkal!

Sárkányeresztés a foci EB döntő előtt

Meghívó

Csatlakozva a www.paintingthesky.net nemzetközi sárkányrendezvényéhez egy könnyed sárkányozást szervez a 3S Sárkányeresztő Baráti Társaság a Mátyásföldi reptérre 2012. július 1. vasárnapjára.
Délelőtt 10 órára gondolt laza bemelegítés után 14 órára tervezzük a „családi fotó” elkészítését, amelyet – más jól sikerült felvételekkel egyetemben meg kívánunk majd küldeni a nemzetközi szervezőknek.
Ha nem tudnál személyesen velünk tartani, akkor se csüggedj! Engedd sárkányodat repülni az égre ahol vagy! Legyen ott is színes a lég!
Közben gondolkozz el egy kicsit a szervezők eredeti mondanivalóján [„No more violence against children”] és fényképezz!
Ezt követően (a foci EB döntő után!) küldd el képeidet a 3s@sarkanyereszto.hu címre  a helyszín és a neved/baráti társaságod feltüntetésével.
Kívánjuk minden sárkányeresztőnek és barátainak,
hogy ez a nap (is) egykoron egy szép és kellemes emlék legyen majd mindnyájuknak!

3S Sárkányeresztő Baráti Társaság
MFRT: http://goo.gl/maps/G7sL

Köszönet Völgyi Miklósnak (KisSós) , hogy felhívta figyelmünket erre a nemzetközi rendezvényre és elkészítette a meghívót!

HHH - HÁRMASHATÁRHEGYI REPÜLŐTÉR

Sárkányeregetésre alkalmas hely a dombtetőn lévő szélzsák mögötti lejtős terület.
Ez egy működő reptér ezért fokozottan ügyelni kell ne akadályozzunk, veszélyeztessünk senkit. Siklóernyősök tanuló helye, vitororlázó és motoros gépek is használják. Jó időben sokan sétálnak nézelődnek.
Ha esős az idő kellemetlen sáros utak vannak, túra felszerelés ajánlott.

További információk a reptér honlapján. ( Köszönet a térképért. )

Címe: 1028. Budapest Arad u.2.

Megközelíthető autóval a Moszkva tér felöl:
A Hidegkúti úton a legnagyobb emelkedős jobbos kanyar utáni lámpánál jobra és kb. egyenesen az Aradi utcán a reptér sarkáig. Az Aradi utcában lehet parkolni. Innen jó kis séta a felszerelésse fel a dombra a szélzsák irányába.

Tömegközlekedéssel:
Metróval (M2 v. piros vonal) a Moszkva-térig, majd onnan az 56-os vagy 56E jelzésu buszokkal a Huvösvölgyi végállomásig, és onnan a 64-es vagy 257-es busszal 2 megálló, és utána kb. 10 perc séta az Arad utcán végig, és még 10 perc fel a dombra.

HHH
 Forrás: http://map2.index.hu/

HHH
 Forrás: http://www.bme.hu/hhh/hhhm.htm

Tartalom átvétel