Videók újra

Videók újra

Volt pár rendezvény, amikröl kis filmeket csináltam.
Kedves emlékek ezek, föleg azok számára, akik ott voltak az eseményeken.
Ezek nem profi filmek, csak amolyan saját kedvtelésböl készültek. Ez meg is látszik rajtuk, arra viszont mindenképpen jók, hogy dokumentáljuk a dolgokat, vagyis hogy mikor mi történt, nagyjából. Meg néhány poén is meg lett örökítve.

OSOW 2007
Az elsö ilyen rendezvény, amin részt vettem. Szél zéró. Csak délután 2-3 között volt valami. De a hangulat nagyon jó volt. Ez a film egy rácsodálkozás: jé, de jól nyomják a többiek! Csak kapkodtam a fejem, tátottam a szám..
nbj.fw.hu/osow2007.mp4

FÜST 2007
Ez egy magánszám 2007-böl. Füstölö sarik zenére.
nbj.fw.hu/fustoles.mpg

PÁKOZD 2008
Ez volt nekem az elsö pákozdi bulim, ezért is lett olyan hosszú a klip.
(Majdnem) mindent felvettem és bele is tettem a filmbe.
nbj.fw.hu/pakozd2008.mp4

PODERSDORF 2008
Az oszták csapat meghívására mentünk Podersdorfba. Az ötnapos rendezvény utolsó három napját dokumentáltam, két kis klip született, egy hosszabb és egy rövidebb. Azt a hosszú hétvégét azóta is emlegetjük.

gallery.sarkanyereszto.hu/play.php

gallery.sarkanyereszto.hu/play.php

SZENTKIRÁLYSZABADJA 2008
A második szentkirályi részvételem, itt olyan jól éreztem magam, hogy még a boka-szalagomat is sikerült elszakítanom… vagyis a baleset utáni történéseket már nem vehettem videóra. Egyébként szinte egész nap brutális szél fújt, csak estére csillapodott le.
nbj.fw.hu/szentkiraly2008.mp4

OSOW 2008
Családostul vettem részt, nagyon jó volt a hangulat, és még szél is fújt egész nap. Nagyon kellemes, meleg idö volt. Nem tudom, hogy volt-e akkor tombola, de biztos, hogy a Sunc nyerte a födíjat… : )
nbj.fw.hu/osow2008.mp4

VELENCE 2009
Az év elején, talán az év legködösebb és leginkább szélmentes napján összegyültünk páran a befagyott Velencei-tó jegén és egy jót reptettünk a néha-néha arrafelé járó szélben.
nbj.fw.hu/velence2009.mpg

PÁKOZD 2009
Két kis klip készült. Az egyik nap kicsit volt esös, a másik jobban. De azért volt szél is. Asszem, mondanom sem kell, hogy a hangulat viszont ismét a szokásos király volt.
nbj.fw.hu/pakozd2009HiRes.mp4
nbj.fw.hu/pakozd2009_II_HiRes.mp4

OSOW 2009
Kicsit borongósan, szomorkásan  indult. A film elején a kis bevezetö szöveg mindent elmond, a lényeg, hogy a végére minden stimmelt: szél, nap, hangulat.
nbj.fw.hu/osow2009.mp4

OSOW 2010
Idén annyira lusta voltam (vagyis inkább annyira jól éreztem magam a bulikon), hogy csak az év utolsó nagy rendezvényén csináltam filmet. Jó volt a hangulat, az idö is csodaszép volt, kicsit több szél lehetett volna.
nbj.fw.hu/osow20101010.mp4

SZENTKIRÁLYSZABADJA 2011
Nagyon rövid kis beszámoló, csak néhány pillanat. Aki ott volt, pontosan tudja, hogy remek volt a hangulat, csodaszép az idö és még szelünk is akadt jócskán. (A kamerám elromlott, a filmet egy rozoga fényképezögéppel vettem fel... sorry!)
nbj.fw.hu/szksz2011.mp4

OSOW 2011
Nagyon kellemetlenül indult a nap, mert nem kicsit esett az esö, ám hasonlóan a két évvel ezelötti osow-hoz, délutánra kellemes szél, napsütés és giccsesen kék ég lett a zivatarfelhökböl. Nagyon bántam volna, ha nem lettem volna ott. Kiváló összejövetel volt.
herozero.scirocco.hu/osow2011.mp4