Tesztnap az MFRT-n

Attiláék (Yo-Core Bt.) vasárnapra egy kis terülj-terülj asztalkámra hívják a sárkányosokat!
Nem tudjuk mi lesz az étlapon, de bízton nem fogunk csalódni a felvonultatott bemutató sárkányokban.
Sok sárkány talált már gazdára az ilyen kostolók után, mert választani így sokkal könyebb , hogy kinek milyen stílusu gép fekszik, tetszik.
Tehát aki vásárlás előtt áll egy kiváló alkalom , aki meg már repked annak a következő gépe lehet , hogy itt várja !

Találkozzunk a reptéren !!

Hozzászólások

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

még mindig a tesztnap

Mivel a gyors már megvolt - most egy kicsit döcögősebb , lasúbb .
Attiláék a szinte már megszokott készletet vonultatták fel :
"traktorok" : a nyers erőgépek (ezeket én nem komázom , tisztelem ,becsülöm erejüket de nem húzok velük újat )
a jól ismert Phoenix , Yukon l
H-Quad
buggy , gurulós deszka .
Vállalkozó szelleműek bátran harcoltak az erőgépekkel , próbálkoztak a buggyval (én elvoltam a látvánnyal) . A Phoenix is talált magának tesztelőt .
Én speciel a quad-ot kostolgattam , a hipnotikust . Egy szép darab , jó vele repülni , bár ez a példány nekem úgy tűnik , hogy egy kicsit visszafogott : a nagy szélben is lomhán , erőtlenül repül . Nem azt az erőt érezni belőle mint amekkorát az ember egy ekkora vászontól várna . És ez az erőtlenség az írányítást nehezíti . Időnként még a zsínórt sem húzta meg : le is pottyant , mert kiszaladt a szélből . Nem vettem észre a kezemmel , hogy bizony őkelme már a szél szélén is túl van .
Jobban odafigyelve ilyen már nem fordult elő , összebarátkoztunk . Percekig játszottunk egymással : jól vizsgázott . Ami nagyon pozítiv : ugyanúgy repül hátra , mint előre ! és oldalazva is stabil . A különböző figurákat precízen lehet vele megrepülni .
Egy nagyon kellemes négyzsinóros sárkányt volt szerencsém kipróbálni .

Suncék jóvoltából kipróbálhattam Gergő gyilkos gépét . Húz , mint barom . Szárnyfesztáv 3.2 m ! Csak messziről (mintegy 50 m) néztem meg . A zsinór vigiről !

Amit még próbáltam : stx 1,8 (KZoli) Már próbáltam régebben , de akkor nem ment ilyen jól . Igaz azóta Zoli a kantárt "megigazította" - a gyári értékeket beállította .
Jól repül a kicsike ! Nem egy Over , de hozza a formáját és lehet vele trükközni , szinte csukloból , rövid mozdulatokkal .

Aztán a nap nagyobb részében Over ---- sötétedésig !

Mert ha fúj a szél én már nem érek rá : keresem a zsinór végét ! Ilyenkor ne zavarjatok !                                                                                      (szabadon Tőlünk)

samugyuri/3S

Gyorsban a tesztnapról csak

Gyorsban a tesztnapról csak ennyit :

                   

samugyuri/3S