PLÍZZZ HELP

Üdv Mindenkinek! Nem rég lettem boldog tulajdonosa, egy Invento Rokkaku Gecko sárkánynak. Sajnos ha igazán jó szél volt nem értem rá, ha ráértem pedig nem volt igazán jó szél. De egyszer sikerült már felengednem majdnem a max zsinor hosszal. Bár csak rövid ideig, mert hirtelen elkezdett inogni, és kívánta, hogy feszíntsem a zsinort. Aminek a vége az lett, hogy a lábam előtt landolt. :( Ezek után még volt pár alkalom, mikor feltámad a szellő, de ekkor jelentkezett az amivel kapcsolatosan szeretnék segítséget kérni Tőletek. Felment egy egész barátságos magasságig amikor is elkezdet vagy jobra vagy balra húzni, majd pedig a vége az volt, hogy adott irányba elkezdet pörögni, amit semmi pénzért nem hagyot volna abba, így ilyenkor a durva becsapódást elkerülve engedtem neki zsinort, így kellemesen landolt. Mit csinálok rosszul? Egy szélzsák/farok segítene stabilizálni? Mik a Rokkaku Sárkányeregetés titkai? Köszi minden féle segítséget! Üdv: Tamás!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

kite

Sziasztok!

Most tervezem,hogy veszek Kite-ét!A segítségeteket szeretném kérni,hogy milyet vegyek!Amit én csinálni akarok vele:nekem olyan kellene ami képes felemelni a levegöbe.Szóval milyet,mekkorát vegyek?És esetleg helyet ahonnan tudnék!Köszönöm szépen a segítséget!

Kite

Szia!

Nekem lenne egy eladó Pansh Ace 3,5m ernyőm kompletten.Ez a típus igen jól húz és emel is.Jó szélben könnyen lehet vele repülni.:)Ha érdekel a többit magánban.

kite

Szia!

Lehet,hogy érdekelne!Ez a számom:06-70 623-6580.Csörgess megbeszéljük!

Üdv.:Steve

Help rokkakuhoz

Kedves Tamás!

A rokkakura farkat tenni szentségtörés, kivéve, ha komoly látványosságot akarunk elérni vele.

Hátra van feszítve a két vízszintes rúd mint egy íj?

Ha négypontban van kantározva, pontosan központos a középső kantár szár?

Megfelelő az állásszöge a sárkánynak?

Elég nagy a távolság a kantárkarika- ahova az eresztőzsinór van kötve- a vitorlától?

Ha mindezek pontosak, akkor egy kissé a függőleges felé kell az állásszöget állítani. Nagyon keveset, egyszerre csak néhány centit.

Különben egyszerre csak egy valamit állíts rajta, hogy megtudd, mi volt rossz a beállításban.

Jó szelet.

Szatai "Öreg" Miki Újpestről

Re: Help rokkakuhoz

Köszönöm. Megvizsgálok minden szempontot és már csak egy kis szélre lesz szükségem. :) Üdv: Tamás